Δωρεάν Μεταφορικά σε κουρτίνες για αγορές άνω των 100€
  •  
  •  
Το καλάθι μου

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Τα προϊόντα αποστέλονται μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ Courier και το αντίτιμο πληρώνεται την στιγμή της παραλαβής. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα.

  • Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€
  • Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποστολή προϊόντων με ΕΛΤΑ Courier και αξίας μέχρι 100€

 

Πιστωτική Κάρτα

Η πληρωμή της παραγγελίας σας με πιστωτική κάρτα γίνεται με την αυτόματη μεταφοράς σας στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται και δεν αποστέλλονται πίσω στο Softhome.gr. Η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την Τράπεζας Πειραιώς.

Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει και στα καταστήματα μας.

 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Κατάθεση ή μεταφορά των χρημάτων στον παρακάτω λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς:

Πειραιώς Τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού:  52 3905 3067 973
Όνομα Δικαιούχου:  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ Κ ΣΙΑ ΟΕ
IBAN: GR09 0172 2390 0052 3905 3067 973


Ενημέρωση:  Η κατάθεση χρημάτων από άλλη τράπεζα εκτός της Τράπεζα Πειραιώς σας επιβαρύνει 4€ για την συναλλαγή.

Μετά την κατάθεσή ή την μεταφορά των χρημάτων, μπορείτε να μας στείλτε το αποδεικτικό, με email στο info@softhome.gr  ώστε να εκτελεστεί  γρηγορότερα η παραγγελία σας. 

 

Πληρωμή στο Κατάστημα

Μπορείτε να πληρώσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας. Η πληρωμή στο κατάστημα μπορεί να γίνει και με πιστωτική κάρτα. Θα μας βρείτε:

Αλ. Παπαναστασίου 68 Χαριλάου Θεσσαλονίκη Τ.Κ 54642
Οδηγίες & Χάρτης

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η διαδικασία εκκαθάρισης των συναλλαγών σας με πιστωτική γίνονται από την Τράπεζα Πειραιώς εξασφαλίζοντας απόλυτη ασφάλεια. Με την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η Τράπεζα δεν πραγματοποιεί αυτόματη χρέωση του ποσού της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας από εμάς, πραγματοποιείται και η χρέωση.

Τα στοιχεία της κάρτας σας περνάνε σε ασφαλή σελίδα της Τράπεζας με χρήση της τεχνολογίας κρυπτογράφησης SSL (Secure Socket Layer) 128bit. Το SSL είναι παγκόσμιο standard διαδικτύου και προσφέρει κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία 128bit. Για επιπλέον ασφάλεια το Softhome.gr χρησιμοποιεί SSL κρυπτογράφηση και για τα υπόλοιπα προσωπικά σας στοιχεία που αποθηκεύουμε .

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Softhome.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.