Δωρεάν Μεταφορικά σε κουρτίνες για αγορές άνω των 100€
  •  
  •  
Το καλάθι μου

Κουρτίνα με το Μέτρο Σαντούκ Μονόχρωμη Διπλής Όψης Γαλάζιο/Γκρι-23505-Softhome

Κουρτίνα με το Μέτρο Σαντούκ Μονόχρωμη Διπλής Όψης Γαλάζιο/Γκρι-23505-Softhome
Ειδική Τιμή 18,00 € Κανονική Τιμή 30,00 €

Κουρτίνα με το Μέτρο Σαντούκ Γαλλίας Μονόχρωμη Διπλής Όψης σε χρώμα Γαλάζιο/Γκρι από τις συλλογές της Softhome.
Το σαντούκ (shantung) είναι ύφασμα υψηλής ποιότητας από 100% πολυέστερ, στητό, με κόμπους στην ύφανση και ελαφριά λάμψη.
Κατάλληλη για κουρτίνα (μερικής) συσκότισης, καθώς η χοντρή ύφανση του δεν επιτρέπει τις ακτίνες του ήλιου να περάσουν στο εσωτερικό του δωματίου.
Κατάλληλη και για ξενοδοχειακές μονάδες.
Το Συγκεκριμένο Ύφασμα είναι επίσης κατάλληλο και για Κάλυμμα κρεβατιού, Κουβερλί, Πάπλωμα, Runner κρεβατιού, Τραπεζομάντηλο, Διακοσμητικά μαξιλάρια, Φούστες κρεβατιού-κρεβατόγυρους.
Το Φάρδος του πανιού είναι 280 εκ.
ΠΡΟΣΟΧΗ Εισάγετε τα τελικά μέτρα που επιθυμείτε, αφού υπολογίσετε και την αναλογία της σούρας.
Διαβάστε τις Οδηγίες ΕΔΩ

Δωρεάν Μεταφορικά σε κουρτίνες για αγορές άνω των 100€
Σε απόθεμα
SKU
SH-1-23505
Περιγραφή
Κουρτίνα με το Μέτρο Σαντούκ Γαλλίας Μονόχρωμη Διπλής Όψης σε χρώμα Γαλάζιο/Γκρι από τις συλλογές της Softhome. Το σαντούκ (shantung) είναι ύφασμα υψηλής ποιότητας από 100% πολυέστερ, στητό, με κόμπους στην ύφανση και ελαφριά λάμψη. Κατάλληλη για κουρτίνα (μερικής) συσκότισης, καθώς η χοντρή ύφανση του δεν επιτρέπει τις ακτίνες του ήλιου να περάσουν στο εσωτερικό του δωματίου. Κατάλληλη και για ξενοδοχειακές μονάδες. Το Συγκεκριμένο Ύφασμα είναι επίσης κατάλληλο και για Κάλυμμα κρεβατιού, Κουβερλί, Πάπλωμα, Runner κρεβατιού, Τραπεζομάντηλο, Διακοσμητικά μαξιλάρια, Φούστες κρεβατιού-κρεβατόγυρους. Το Φάρδος του πανιού είναι 280 εκ.
Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
Φροντίδα Οι κουρτίνες πλένονται στους 30oC. Να προτιμάτε τα υγρά απορρυπαντικά χωρίς λευκαντικές ουσίες και χλώριο. Το στύψιμο να γίνετε στις χαμηλές στροφές του πλυντηρίου.