Εταιρεία

Η ιστορία της επιχείρησης ξεκινάει το 1977 όταν ο Γεώργιος Παυλίδης ιδρύει την επιχείρηση “Κουρτίνες Παυλίδης” με έντονη παρουσία αρχικά στο χονδρικό εμπόριο κουρτινών σε ολόκληρη την Ελλάδα και στη συνέχεια και στο λιανικό εμπόριο λευκών ειδών και κουρτινών, με τέσσερα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, καταφέρνοντας να κάνει το όνομα Παυλίδης συνώνυμο με την ποιότητα και την ποικιλία.

Την πείρα, το μεράκι και την αγάπη αυτή, την μεταδίδει στην κόρη του Αλεξάνδρα Παυλίδου η οποία σήμερα διατηρεί μία ιδιόκτητη αποθήκη στην Ξηροκρήνη και ένα ιδιόκτητο κατάστημα  800τμ στην Αλ. Παπαναστασίου 68, με τεράστια ποικιλία σε λευκά είδη και κουρτίνες, τα οποία κυρίως εισάγονται σε τόπια, από χώρες φημισμένες για την ποιότητα των υφασμάτων τους, που μεταποιούνται εδώ στην Ελλάδα.

Το softhome.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ”, έχοντας ως στόχο όλο και περισσότερα άτομα από όλη την Ελλάδα να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα της επιχείρησης με τον καλύτερο συνδυασμό σε ποιότητα και τιμές.